All-in e-scooter leasen

Bij Scooterplan onderscheiden we ons door het aanbieden van gloednieuwe A-merk e-scooters via een flexibel operational-lease programma. Of je nu een werkgever bent die de mobiliteit van werknemers wil verbeteren, of zelfstandig bent en snel van A naar B wilt reizen.

Bij Scooterplan kun je duurzaam, efficiënt en gemakkelijk een all-in scooter leasen.

Ons verhaal over e-scooters

Onze passie voor e-scooters en innovatief denken heeft geleid tot de oprichting van Scooterplan. Ons doel is een duurzame mobiliteitsoplossing te bieden voor iedereen. Bij Scooterplan staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Als je kiest voor het all-in scooter leasen via Scooterplan, kun je rekenen op de beste service en een persoonlijke benadering. Onze klantenservice staat altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden.


Advies en snelle levering voor onze e-scooters

Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van een e-scooter of vragen hebt over je all-in scooter leaseplan en snel wilt genieten van je nieuwe e-scooter, wij bieden deskundig advies en een snelle, gratis levering. Geen transportkosten bij schade of onderhoud van je e-scooter. Bij Scooterplan race je voortaan soepel door het verkeer op je e-scooter met onze all-in scooterlease plan.


Hoe werkt het all-in scooter leaseplan?

  1. Kies je favoriete e-scooter: Ontdek ons ruime aanbod A-merken, waaronder Segway, BIU, Piaggio en super soco.
  2. Stel je e-scooter samen: Personaliseer je e-scooter volgens jouw wensen.
  3. Start je leaseaanvraag online: Binnen één werkdag ontvang je een bericht over de goedkeuring van je e-scooter.
  4. Levering en veilige kilometers: Na akkoord en ondertekening van het all-in scooter leaseplan leveren wij kosteloos bij jou of je bedrijf, en wensen wij je veilige kilometers met jouw gloednieuwe e-scooter.

De voordelen van all-in scooter leasen: duurzaamheid en efficiëntie in één pakket

Een van de grootste voordelen van ons all-in scooterlease bij Scooterplan is de duurzaamheid van onze mobiliteitsoplossingen. Onze e-scooters, van gerenommeerde merken zoals Segway, BIU en Piaggio, zijn niet alleen betrouwbaar en efficiënt, maar dragen ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Voor werkgevers die streven naar een groen imago is scooter leasen bij Scooterplan een uitstekende keuze.

  • Vast maandelijks tarief: Rijd een A-merk e-scooter zonder grote investeringen of onverwachte kosten.
  • Efficiënte mobiliteitsoplossing: Nooit meer te laat dankzij vlotte verplaatsingen van A naar B.
  • De nieuwste e-scooters: Geniet van een ruim assortiment aan A-merken zonder hoge investeringskosten.


Samenvattend over de e-scooter

E-scooter leasen bij Scooterplan biedt niet alleen mobiliteitsoplossingen, maar ook een duurzame en efficiënte manier van reizen. Met onze all-in aanpak, persoonlijke service en groene missie zetten wij samen de stap naar een milieubewuste toekomst. Kies voor operational lease bij Scooterplan en ervaar de vrijheid van duurzame mobiliteit. Onze A-merk e-scooters staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie en een groene voetafdruk op de wereld.

E-scooter leasen all-in: duurzaamheid en gemak in één

Scooterplan biedt meer dan alleen de mogelijkheid om een e-scooter te leasen. Wij bieden een duurzaam en groen alternatief voor traditioneel woon-werkverkeer. Met ons all-in leaseprogramma geniet je niet alleen van de nieuwste A-merk e-scooters, maar ook van een vast maandelijks tarief zonder grote investeringen of onverwachte kosten. Dit maakt het niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te budgetteren voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen.

Hoe e-scooter leasen all-in werkt: simpel en snel

Het proces om een e-scooter te leasen bij Scooterplan is eenvoudig en snel. Kies je favoriete A-merk e-scooter, personaliseer deze naar wens en start eenvoudig online je leaseaanvraag. Binnen één werkdag ontvang je een bericht over de goedkeuring. Zodra de leaseovereenkomst akkoord is en ondertekend door beide partij.

Hoe kunnen we helpen met de lease aanvraag voor jouw e-scooter?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag meer informatie? We staan klaar om je te helpen met jouw all-in scooter lease aanvraag. 

Voor een snellere en persoonlijke reactie kun je ons ook telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 18:00 uur, op het nummer 085 4865 715 of vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.