DISCLAIMER

Aansprakelijkheid 

Scooterplan B.V. waardeert dat u interesse heeft in onze producten en een bezoek brengt aan onze website. Scooterplan B.V. doet haar uiterste best om de website zo veel mogelijk te voorzien van de juiste en actuele informatie. Toch kan het voorkomen dat er wijzigingen hebben plaatsgevonden waardoor er sprake kan zijn van een transmissiefout. Scooterplan B.V. kan volledige aansprakelijkheid niet uitsluiten of aanvaarden. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website (zoals teksten, afbeeldingen en video’s, software of informatie in andere vormen) komen toe aan Scooterplan B.V. of haar licentiegevers.

Ongeachte de verschijningsvorm mag alle informatie op deze website (zoals teksten, afbeeldingen, video’s of software) niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Scooterplan B.V.

Veiligheid op de website

Scooterplan B.V. controleert haar website op (computer-)virussen, maar kan de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden niet garanderen. Scooterplan B.V. aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Andere sites
De website bevat links naar externe websites. Scooterplan B.V. is niet aansprakelijk voor het gebruik van en/of de gevolgen van een bezoek aan deze externe websites.

Voor alle vragen over de disclaimer kunt u mail naar info@scooterplan.nl of een brief sturen naar:

Scooterplan B.V.
t.a.v. privacy/online zaken
Vaartweg 11A
4905 BK OosterhoutEen moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.