Waarom Scooterplan?

Met Scooterplan lease je een gloednieuwe A-merk e-scooter. Ideaal voor jou als werkgever, voor je werknemers of als je zelfstandige bent. Wij begrijpen dat jij of jouw werknemer zich snel, makkelijk en efficiënt wil verplaatsen in het woon-werkverkeer. Daarnaast wordt het vervoer van morgen steeds belangrijker om een groene voetafdruk op de wereld of jouw onderneming achter te laten. Bij Scooterplan kun je een e-scooter leasen op basis van de leasevorm:

Operational Lease
Over ons bij Scooterplan

Ons verhaal

Wij bieden een duurzame mobiliteitsoplossing voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich duurzaam van A naar B kan verplaatsen. Wij zijn Scooterplan, ontstaan uit liefde voor e-scooters en innovatief denken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich duurzaam in woon-werkverkeer kan verplaatsen en efficiënt op de plaats van bestemming kan arriveren. Persoonlijke aandacht en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Als je een e-scooter wilt leasen via Scooterplan kun je rekenen op de beste service en een persoonlijke benadering. Daarom kun jij op elk gewenst moment terecht bij onze klantenservice. Hier geven we graag antwoord op al jouw vragen.

Wil je graag advies over het kiezen van een e-scooter? Wij kunnen je daarbij helpen! Wij snappen dat jij of jouw werknemers zo snel mogelijk willen genieten van een nieuwe e-scooter. Daarom kun je bij ons rekenen op een snelle levering, die bovendien ook nog eens gratis is. Ook als je onverhoopt schade hebt gereden of als je e-scooter een onderhoudsbeurt nodig heeft, rekenen we daar geen transportkosten voor. Voortaan race jij al het stilstaande verkeer voorbij op jouw e-scooter. Vraag naar de mogelijkheden of stel jouw e-scooter direct samen.

bekijk alle scooters

De voordelen van Scooterplan

Duurzame mobiliteitsoplossing

Een e-scooter leasen is een duurzame investering in de bereikbaarheid van A naar B. E-scooters zijn beter voor het milieu en hebben een lagere CO2-uitstoot. 

De nieuwste e-scooters

We beschikken over een ruim assortiment aan A-merken e-scooters. Geniet van een geavanceerde rijervaring op de meest moderne modellen. Kies voor innovatie en stijl.

Geen haast meer

Vergeet files en het gehaast om op tijd op de fiets te springen. Met een e-scooter ben jij stipt op tijd. Maak vandaag nog de slimme keuze voor een e-scooter en geniet van een stressvrije manier van reizen.

Vertel mij alvast meer over
Scooterplan!Bij Scooterplan zullen we jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en je op de hoogte te houden over scooterlease. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.