Vind alle informatie over e-scooter services


Heb je een e-scooter via Scooterplan? Hier vind je alle benodigde informatie om onderhoud aan te vragen, reparaties te melden, schadeherstel aan te vragen en diefstal te melden voor jouw e-scooter.
 
Onderhoud, reparatie, schadeherstel en diefstalmeldingen kunnen eenvoudig worden ingediend via de aanvraagformulieren. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw aanvraag af te handelen. Staat jouw antwoord niet vermeld? Aarzel niet, neem contact met ons op voor een snelle en efficiënte ondersteuning.
E-scooter service

De services van Scooterplan

Onderhoud aanvragen

Heb je een onderhoudsmelding ontvangen? Vraag eenvoudig onderhoud aan door het formulier in te vullen, en wij nemen spoedig contact met je op.

Onderhoud aanvragen

Reparatie aanvragen

Ervaart jou e-scooter een defect? Meld het direct! Vul het reparatie aanvraagformulier in en wij zorgen ervoor dat je snel weer zorgeloos kunt rijden.

Reparatie aanvragen

Schadeherstel aanvragen

Heeft jouw e-scooter schade opgelopen tijdens een ongeval? Meld het direct! Vul het aanvraagformulier voor schadeherstel in en laat jouw e-scooter weer stralen. Schadeherstel aanvragen

Diefstal aangeven


Is jouw e-scooter gestolen? Neem eerst contact op met de politie. Geef vervolgens de diefstal door aan Scooterplan via het formulier of neem telefonisch contact op via 085 4865 715. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur geopend. 

Diefstal aangeven
Veelgestelde vragen
Heb je een vraag die we niet hebben beantwoord? Stuur ons een bericht.
 • Wie zijn de monteurs?

  De monteurs van Scooterplan zijn vakmensen met expertise in scooteronderhoud en reparaties. Ze hebben de nodige kennis en vaardigheden om verschillende e-scootermodellen te behandelen en zorgen ervoor dat de e-scooter hoogwaardige service krijgt.

 • Wanneer ontvang ik een afspraakbevestiging?

  Je ontvangt doorgaans kort na het invullen en versturen van het formulier een bevestiging van jouw aanvraag. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, nemen we de aanvraag in behandeling en nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

 • Waarom is scooter onderhoud zo belangrijk?

  Regulier onderhoud is essentieel voor de optimale prestaties en veiligheid van je scooter. Het helpt potentiële problemen tijdig te identificeren en aan te pakken, zodat je scooter betrouwbaar en efficiënt blijft functioneren.

 • Wat moet ik doen bij een aanrijding?

  Zodra je betrokken raakt bij een aanrijding, is het belangrijk om eerst de veiligheid van jezelf en anderen te waarborgen. Volg vervolgens het stappenplan voor de schadeafhandeling.

 • Hoe vaak moet een scooter een beurt krijgen?

  Een scooter krijgt bij de 1000, 5000, 10000 en 15000 kilometer een onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud helpt de prestaties, veiligheid en levensduur van je scooter te behouden.

 • Wat zijn de stappen tijdens een schadeafhandeling?

  1. Vul het schadeformulier in en maak foto's van de schade.
  2. Noteer belangrijke details zoals de datum, locatie en identiteitsgegevens.
  3. Meld de schade bij Scooterplan, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 • Waar kan ik onderhoud en reparaties laten uitvoeren?

  Voor onderhoud en reparaties aan je e-scooter kun je terecht bij Scooterplan. Je kunt een afspraak inplannen via het aanvraagformulier op de servicepagina of via telefonisch contact. Wij komen de e-scooter gratis bij jou thuis of op het werk ophalen. Je kunt ook zelf naar Scooterplan toe komen.

  Scooterplan is gevestigd aan de Vaartweg 11A, 4905 BK in Oosterhout. Je kunt ons voor vragen bereiken op het telefoonnummer 085 4865 715 of via e-mail op info@scooterplan.nl. Wij helpen je graag verder met het onderhoud en eventuele reparaties van je e-scooter.

 • Wat moet ik doen als mijn lease scooter gestolen is?

  Als je lease scooter gestolen is, is het belangrijk om de volgende stappen te volgen:
  1. Verzamel bewijs, zoals foto’s, getuigen, camerabeelden, datum en tijd.
  2. Doe direct aangifte bij de politie en vermeld alle relevante details van de gestolen scooter.
  3. Meld de diefstal ook bij Scooterplan, zodat wij op de hoogte zijn en de nodige procedures kunnen starten.

 • Wie moet ik als eerste op de hoogte stellen bij diefstal van mijn lease scooter?

  Bij diefstal van jouw lease scooter is het belangrijk om als eerste de politie op de hoogte te stellen door aangifte te doen. Vervolgens dien je Scooterplan te informeren over de diefstal.

 • Welke gegevens moet ik verstrekken bij het melden van scooterdiefstal?

  Bij het melden van de diefstal van jouw e-scooter dien je belangrijke gegevens te verstrekken, zoals het merk, het model, het kenteken en eventuele andere identificerende kenmerken van de e-scooter. Daarnaast zijn het aangiftenummer van de politie en jouw leasecontract gegevens ook relevant.

 • Moet ik aangifte doen bij de politie als mijn scooter is gestolen?

  Ja, het is van groot belang om aangifte te doen bij de politie zodra je ontdekt dat jouw scooter gestolen is. Dit is nodig voor de registratie van de diefstal en het starten van het onderzoek.

 • Wat zijn de volgende stappen nadat ik aangifte heb gedaan van diefstal?

  Nadat je aangifte hebt gedaan van de diefstal bij de politie, dien je Scooterplan op de hoogte te stellen. Wij zullen je begeleiden bij de verdere afhandeling van de diefstal claim en eventuele vervanging van de scooter.

 • Word ik nog steeds verantwoordelijk gehouden voor het leasecontract als mijn scooter gestolen is?

  In de meeste gevallen blijf je verantwoordelijk voor het leasecontract, zelfs als jouw scooter gestolen is. Neem contact op met Scooterplan voor specifieke informatie over de voorwaarden met betrekking tot gestolen scooters.

 • Hoelang duurt het voordat ik een vervangende scooter krijg als mijn scooter gestolen is?

  De tijd die nodig is om een vervangende scooter te krijgen na diefstal kan variëren. Neem contact op met Scooterplan voor informatie over de vervangingsprocedure en de geschatte tijdlijn.

 • Welke maatregelen kan ik nemen om diefstal van mijn scooter te voorkomen?

  Om diefstal van jouw scooter te voorkomen, zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen, zoals het parkeren op een veilige locatie, het gebruik van een goedgekeurd slot en het activeren van een alarmsysteem. Ontdek meer handige tips op de pagina 'Scooter Gestolen' voor informatie over wat te doen in geval van diefstal van jouw scooter.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.