1 Formulier invullenVul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en geef een duidelijke omschrijving van de problemen die jouw e-scooter vertoont.
2 Wij nemen contact op Zodra je aanvraag bij ons binnen is, neemt de klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je op.
3 Afspraak inplannen Wij plannen samen een afspraak in!
Ik wil graag reparatie aanvragen
voor mijn e-scooter
1. Informatie over de e-scooter

2. Jouw gegevens
Veelgestelde vragen
Heb je een vraag die we niet
hebben beantwoord?
Stuur ons een bericht .
 • Wie zijn de monteurs?

  De monteurs van Scooterplan zijn vakmensen met expertise in scooteronderhoud en reparaties. Ze hebben de nodige kennis en vaardigheden om verschillende e-scootermodellen te behandelen en zorgen ervoor dat de e-scooter hoogwaardige service krijgt.

 • Wanneer ontvang ik een afspraakbevestiging?

  Je ontvangt doorgaans kort na het invullen en versturen van het formulier een bevestiging van jouw aanvraag. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, nemen we de aanvraag in behandeling en nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

 • Wat moet ik doen bij een aanrijding?

  Zodra je betrokken raakt bij een aanrijding, is het belangrijk om eerst de veiligheid van jezelf en anderen te waarborgen. Volg vervolgens het stappenplan voor de schadeafhandeling.

 • Waar kan ik onderhoud en reparaties laten uitvoeren?

  Voor onderhoud en reparaties aan je e-scooter kun je terecht bij Scooterplan. Je kunt een afspraak inplannen via het aanvraagformulier op de servicepagina of via telefonisch contact. Wij komen de e-scooter gratis bij jou thuis of op het werk ophalen. Je kunt ook zelf naar Scooterplan toe komen.

  Scooterplan is gevestigd aan de Vaartweg 11A, 4905 BK in Oosterhout. Je kunt ons voor vragen bereiken op het telefoonnummer 085 4865 715 of via e-mail op info@scooterplan.nl. Wij helpen je graag verder met het onderhoud en eventuele reparaties van je e-scooter.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.