Elektrische scooter leasen bij Scooterplan!

Bij Scooterplan helpen we je graag op weg met het leasen van een elektrische scooter. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan elektrische scooters die beschikbaar zijn via operational lease. Met een elektrische scooter kies je voor een duurzame vorm van mobiliteit, waarmee je bijdraagt aan een groenere toekomst. Ervaar zelf de voordelen van een elektrische scooter. Wacht niet langer, begin jouw groene reis met Scooterplan!
Filteren
Totaal 25 product(en)
Filteren

Actieradius

Accu Ah

Motor vermogen

Merken

Kleuren

Filteren
 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

Voordelen van Scooterplan
 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

Officiële dealer van A-merk e-scooters

Bij Scooterplan bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige A-merken e-scooters voor zakelijk gebruik, beschikbaar via operational lease. Als officiële dealers van de merken NIU, Segway, Super Soco en Piaggio, leveren wij betrouwbare en kwalitatieve e-scooters die perfect passen bij de zakelijke behoeften.
NIU logo
Piaggio logo
Supersoco logo
Segway logo
Rijd een elektrische scooter door te leasen via operational lease. Bij Scooterplan kun je eenvoudig een elektrische scooter leasen via de zaak als werkgever of zzp’er of als werknemer via je werkgever.

Als ondernemer is het belangrijk om een gezonde cashflow te behouden, vooral bij de aanschaf van een elektrische scooter, die flinke kosten met zich mee kan brengen. Daarom is operational lease de ideale optie om jouw nieuwe e-scooter te leasen. Bij Scooterplan bieden we de mogelijkheid om een elektrische scooter te leasen via operational lease met een contractduur van 36 maanden. Op deze manier behoud je voldoende cashflow voor andere zakelijke uitgaven.

Wat is een elektrische scooter?

Elektrische scooters, zoals de naam al aangeeft, worden aangedreven door elektriciteit in plaats van benzine. Het opladen van de e-scooter is heel eenvoudig, gewoon via een standaard huishoudelijk stopcontact. Daarna ben je klaar om urenlang te genieten van je rit. Maar er zijn nog veel meer voordelen die we graag met je delen. Stap binnen in de wereld van elektrische scooters en ontdek alle voordelen.

De voordelen van een elektrische scooter leasen

Er zijn een hoop voordelen verbonden aan het leasen van een elektrische scooter, zoals:
 • Geruisloos: In tegenstelling tot het luide geluid van traditionele scooters, zijn e-scooters muisstil. Ervaar een rustige en aangename rijervaring tijdens het rijden op een elektrische scooter, waarbij je kunt genieten van een stille en comfortabele rit.
 • Millieuvriendelijk: Het belangrijkste voordeel is dat een elektrische scooter geen uitlaatgassen produceert. Hierdoor verklein je effectief je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere omgeving.
 • Kostenbesparing: E-scooters zijn voordeliger in gebruik. Je bespaart aanzienlijk op kosten, aangezien elektriciteit altijd goedkoper is dan benzine.
 • Minder onderhoud: Elektrische scooters hebben minder bewegende onderdelen dan reguliere scooters, wat resulteert in minder slijtage en onderhoud.
 • Snellere acceleratie: Elektrische motoren leveren direct koppel, wat resulteert in snellere acceleratie dan bij reguliere scooters. Dit zorgt voor een vlottere en dynamischere rijervaring.

Nadelen van een e-scooter

Zijn er geen nadelen verbonden aan het leasen van een elektrische scooter? Eén aspect dat genoemd kan worden, is de hogere aanschafprijs in vergelijking met een benzinescooter. Gelukkig bieden wij een oplossing hiervoor in de vorm van operational lease.

 

Alternate Text
Advies nodig? Neem contact met ons op om te kijken welke e-scooter het beste bij je past!
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00.
085 4865715

De voordelen van een e-scooter vs. reguliere scooter

De voordelen van een elektrische scooter zijn indrukwekkend en hebben een positieve impact. Een belangrijk voordeel is de geruisloze werking van een elektrische scooter. In tegenstelling tot reguliere scooters, die vaak lawaaiig zijn, zorgt een elektrische scooter voor een stille en comfortabele rijervaring.

Een ander belangrijk voordeel is de milieuvriendelijkheid van elektrische scooters. Ze stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze bijdragen aan een schonere en gezondere leefomgeving. Dit maakt elektrische scooters een duurzame keuze voor mobiliteit.

Daarnaast bieden elektrische scooters kostenvoordelen. Je bespaart op brandstofkosten, aangezien elektriciteit goedkoper is dan benzine. Bovendien hebben elektrische scooters minder onderhoud nodig dan reguliere scooters, dit is vanwege hun eenvoudige en efficiënte ontwerp.

Het leasen van een elektrische scooter biedt veel voordelen: geruisloos rijden, milieuvriendelijkheid, kostenefficiëntie en meer. Bij Scooterplan staan we klaar om je te helpen bij het leasen van een elektrische scooter, zodat jij kunt genieten van deze voordelen en een duurzame mobiliteitsoplossing voor jouw behoeften.

Ontdek binnen één werkdag of je in aanmerking komt

Vraag nu een operational lease aan voor een elektrische scooter en ontvang binnen één werkdag een bericht of je in aanmerking komt. Extra fijn om te weten: er zijn vrijwel geen complexe documenten vereist. De enige voorwaarde is uiteraard dat je een ondernemer bent of als ondernemer een elektrische scooter wilt leasen voor je werknemers.

De nieuwste elektrische scooters

Ons volledige assortiment bestaat uit de nieuwste A-merken e-scooters. Bij het leasen van een elektrische scooter hoef je niet achter te blijven met een verouderd model. Kies vandaag nog het gewenste model en vraag de operational lease voor de elektrische scooter aan.

Over Scooterplan

Wij zijn het alternatief voor een fietsplan, waarbij je kunt profiteren van de voordelen van een bedrijfsvoertuig zonder de beperkingen op het gebied van afstand die een fiets met zich meebrengt. Met een scooter kun je simpelweg verder en sneller gaan. Misschien vraag je je af: "Maar een fiets is toch duurzamer en kan ook elektrisch zijn?" Hoewel dat waar is, is een e-scooter toch iets anders. Dankzij de hogere snelheden kun je met een e-scooter aanzienlijk grotere afstanden afleggen dan met een e-bike. Bovendien biedt een e-scooter meer bagageruimte (bijvoorbeeld onder het zadel). Het is een comfortabele, duurzame en bovenal praktische oplossing voor iedereen die zich gemakkelijk van A naar B wilt verplaatsen.

Advies nodig bij een elektrische scooter leasen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085 4865715 om te ontdekken welke e-scooter het beste bij jou past. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 18:00 uur.
Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.