1 Kies jouw favoriete e-scooter Op onze website vind je een ruim aanbod A-merken e-scooters waaruit je kunt kiezen om te leasen, waaronder Segway, NIU en Piaggio tot Super Soco. Stel jouw e-scooter helemaal volgens je eigen wensen samen en zet de volgende stap.
2 Doe een leaseaanvraag Heb jij jouw e-scooter gevonden? Start eenvoudig online je leaseaanvraag. Binnen één werkdag ontvang je een bericht of de aanvraag is goedgekeurd.
3 Ready to go! Is de leaseovereenkomst akkoord én ondertekend door beide partijen? Dan leveren wij de e-scooter(s) kosteloos bij jou of je bedrijf af en wensen wij je veel veilige kilometers op de weg.
zo werkt het scooterplan

De voordelen van Scooterplan

Maandelijks tarief

Voor een vast bedrag per maand rijd jij een van de A-merken e-scooter. Geen grote investering in een keer of onverwachte kosten.

Mobiliteitsoplossing

Met onze e-scooters kom jij of jouw medewerkers nooit meer te laat. Verplaats jezelf eenvoudig van A naar B in het verkeer en vermijd al het drukke verkeer.

De nieuwste e-scooters

We beschikken over een ruim assortiment aan A-merken e-scooters. Dankzij de lage maandtarieven rijd je op een gloednieuwe e-scooter zonder hoge investeringskosten.

Je ontvangt binnen 1 werkdag je aanbod


Niemand houdt van lang wachten, dat begrijpen we. Vraag daarom vandaag je Scooterplan aan en je weet morgen al het aanbod van de leasemaatschappij.

Wil je graag meer weten over Scooterplan of zijn niet al je vragen beantwoord? Zoek je vraag op bij de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Bij Scooterplan zullen we jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en je op de hoogte te houden over scooterlease. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.