Duurzaam

Draag met jouw bedrijf je steentje bij aan een beter milieu. De scooters zijn allemaal elektrisch. Wij van Scooterplan snappen dat het verduurzamen van jouw bedrijf belangrijk is.

Mobiliteitsoplossing

Met onze e-scooters kom jij of jouw medewerkers stipt op tijd. Verplaats jezelf eenvoudig van A naar B in het verkeer en vermijd het drukke verkeer.

De nieuwste e-scooters

We beschikken over een ruim assortiment aan A-merk e-scooters. Geniet van een geavanceerde rijervaring op de meest moderne modellen. Kies voor innovatie en stijl.

Maandelijks tarief

Voor een vast bedrag per maand rijd jij een A-merk e-scooter. Geen grote investering in een keer of onverwachte kosten.

Operational lease

Bij Scooterplan heb je de mogelijkheid om een e-scooter te leasen via operational lease. Via deze weg heb je geen omkijken naar bijkomende kosten, zoals verzekering en onderhoud.

Financieel aantrekkelijk

Een elektrische scooter zakelijk leasen voor jouw werknemers is financieel erg aantrekkelijk door de bijkomende fiscale voordelen en de zeer lage maandprijzen.

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Bij Scooterplan zullen we jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en je op de hoogte te houden over scooterlease. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.