Kies voor het leasen van een e-scooter via operational lease bij Scooterplan

Wil je rijden op de nieuwste e-scooter, voorzien van de meest recente technologieën, maar zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud, de verzekering of afschrijving? Dan is het leasen van een e-scooter via operational lease, echt iets voor jou! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan A-merken e-scooters.
Filteren
Totaal 25 product(en)
Filteren

Actieradius

Accu Ah

Motor vermogen

Merken

Kleuren

Filteren
 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

Voordelen van Scooterplan
 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

 • Onderhoud, reparatie, schade en vervanging van banden
 • Gratis en rijklaar thuisbezorgd inclusief accessoires
 • Binnen 1 werkdag duidelijkheid over je aanvraag

Alternate Text
Advies nodig? Neem contact met ons op om te kijken welke e-scooter het beste bij je past!
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00.
085 4865715

Wat is operational leasen van een e-scooter?

Operational lease voor een e-scooter is een leasevorm waarbij je een vast maandbedrag betaalt, voor de afgesproken looptijd van 36 maanden. In tegenstelling tot het eigendom van de e-scooter, blijft het van de leasemaatschappij. Het maandbedrag omvat verschillende services, waaronder de verzekering, onderhoud, reparaties en afschrijvingen. 

Na afloop van het leasecontract kun je ervoor kiezen om de e-scooter terug te geven aan de leasemaatschappij of deze over te nemen tegen een aantrekkelijke prijs. Het voordeel van het operational leasen van een e-scooter is dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent, omdat je een vast bedrag per maand betaalt, waarbij verschillende services zijn inbegrepen.
 

De voordelen van een e-scooter opretional leasen

Ontdek de voordelen van het leasen van een e-scooter via operational lease. Ervaar de praktische gemakken en zakelijke voordelen van deze leasevorm.
 
Zorgeloos rijden door operational lease
Met een operational lease voor een e-scooter geniet je van ultiem gemak. Stap op, rij weg en ervaar de rit zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud, verzekering of afschrijving.

Geen grote eenmalige investering
In plaats daarvan betaal je een vast maandelijks bedrag, waardoor je financiële lasten spreidt.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid
Door te kiezen voor een elektrische scooter via operational lease draag je bij aan een duurzamere mobiliteit. Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, verminderen de CO2-uitstoot en dragen zo bij aan een schonere en gezondere leefomgeving.


Is operational lease iets voor jou?

Operational lease voor een e-scooter biedt een ideale oplossing voor zakelijke professionals die waarde hechten aan gemak en flexibiliteit. Of je nu een zelfstandige bent die een e-scooter nodig heeft voor zakelijke afspraken, of een werkgever die een werknemer wil voorzien van het nieuwste scootermodel. Operational lease op een e-scooter biedt een eenvoudige en zorgeloze oplossing.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van leasen van een e-scooter via operational lease bij Scooterplan, kun je een informatiepakket aanvragen. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van gemak en flexibiliteit in jouw zakelijke mobiliteit. 

Veelgestelde vragen over operational lease e-scooter

 1. Zijn er verborgen kosten bij het leasen van een e-scooter via operational lease?

  Operational lease e-scooter staat bekend om zijn transparantie. Het vaste maandelijkse bedrag omvat alle kosten die je kunt verwachten, zoals onderhoud, verzekering en afschrijvingen.
 2. Wat gebeurt er als ik mijn leasecontract voortijdig wil beëindigen?

  Soms veranderen de omstandigheden en moet je je leasecontract voortijdig beëindigen. Hier zijn kosten aan verbonden. Neem contact op met Scooterplan en bespreek de mogelijkheden en voorwaarden voor vroegtijdige beëindiging.
 3. Wat is het verschil tussen operational lease en financial lease?

  Bij operational lease huur je een voertuig voor een bepaalde periode, terwijl je bij financial lease een voertuig koopt op afbetaling. Bij operational lease zijn alle bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekering en afschrijving inbegrepen, en aan het einde van de leaseperiode geef je het voertuig terug. Bij financial lease ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten, maar aan het einde van de leaseperiode is het voertuig van jou.
 4. Kan ik mijn e-scooter personaliseren?

  Zeker! Je kan de e-scooter aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Dit kan variëren van kleur tot technische specificaties. Houd er wel rekening mee dat bepaalde aanpassingen invloed kunnen hebben op je maandelijkse leasebedrag.
 5. Wat gebeurt er aan het einde van mijn operational leasecontract?
  Aan het einde van je leasecontract heb je een aantal opties. Je kunt het voertuig inleveren en een nieuw contract aangaan voor een ander model, of je kunt je huidige contract verlengen. Je kan er ook voor kiezen om de e-scooter voor een bepaald bedrag over te nemen. Het is altijd een goed idee om ruim voor het einde van je contract contact op te nemen met ons om de opties te bespreken.


Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.