1 Formulier invullen Vul het onderstaande formulier volledig in. Licht hier ook de aandachtspunten toe.
2 Wij nemen contact op Zodra je aanvraag bij ons binnen komt, neemt de klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je op.
3 Afspraak inplannen Wij plannen samen een afspraak in!
Ik wil graag onderhoud aanvragen
voor mijn e-scooter
1. Informatie over de e-scooter

2. Jouw gegevens

Gemakkelijk e-scooter onderhoud aanvragen


Bij Scooterplan streven we ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken, of je nu regulier onderhoud wilt plannen of een probleem wilt melden. Maak gebruik van ons formulier om jouw onderhoudsaanvraag in te dienen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen en de benodigde acties te bespreken.

Blijf op de hoogte met automatische onderhoudsmeldingen


Bij ons staat jouw gemak voorop en daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze voertuigen IOT-connected zijn. Dit betekent dat je automatisch meldingen ontvangt voor regulier onderhoud.

 

Bij welke kilometerstand is onderhoud nodig?


Je ontvangt automatisch onderhoudsmeldingen op de kilometerstanden van 1.000, 5.000, 10.000 en 15.000 km. Zo kun jij altijd op tijd actie ondernemen om jouw e-scooter in optimale staat te houden.

 

Ondervindt jouw e-scooter problemen?


Bij Scooterplan hechten we veel waarde aan een snelle oplossing van eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Mocht jouw e-scooter problemen hebben, dan vragen we je vriendelijk om dit direct aan ons te melden. Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat jouw scooter zo snel mogelijk weer in perfecte staat verkeert
 
Altijd weer snel onderweg dankzij Scooterplan's onderhoudsservice

Bij Scooterplan garanderen we hoogwaardig onderhoud en bieden we uitstekende service. Vertrouw op onze expertise en profiteer van het gemak van IOT-connected voertuigen die je op tijd herinneren aan regulier onderhoud. Houd je e-scooter in topconditie en zorg ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost. Dien je onderhoudsaanvraag in en rijd met vertrouwen dankzij Scooterplan!
Veelgestelde vragen
Heb je een vraag die we niet
hebben beantwoord?
Stuur ons een bericht .
 • Wie zijn de monteurs?

  De monteurs van Scooterplan zijn vakmensen met expertise in scooteronderhoud en reparaties. Ze hebben de nodige kennis en vaardigheden om verschillende e-scootermodellen te behandelen en zorgen ervoor dat de e-scooter hoogwaardige service krijgt.

 • Wanneer ontvang ik een afspraakbevestiging?

  Je ontvangt doorgaans kort na het invullen en versturen van het formulier een bevestiging van jouw aanvraag. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, nemen we de aanvraag in behandeling en nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

 • Waarom is scooter onderhoud zo belangrijk?

  Regulier onderhoud is essentieel voor de optimale prestaties en veiligheid van je scooter. Het helpt potentiële problemen tijdig te identificeren en aan te pakken, zodat je scooter betrouwbaar en efficiënt blijft functioneren.

 • Hoe vaak moet een scooter een beurt krijgen?

  Een scooter krijgt bij de 1000, 5000, 10000 en 15000 kilometer een onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud helpt de prestaties, veiligheid en levensduur van je scooter te behouden.

 • Wat moet ik doen bij een aanrijding?

  Zodra je betrokken raakt bij een aanrijding, is het belangrijk om eerst de veiligheid van jezelf en anderen te waarborgen. Volg vervolgens het stappenplan voor de schadeafhandeling.

 • Waar kan ik onderhoud en reparaties laten uitvoeren?

  Voor onderhoud en reparaties aan je e-scooter kun je terecht bij Scooterplan. Je kunt een afspraak inplannen via het aanvraagformulier op de servicepagina of via telefonisch contact. Wij komen de e-scooter gratis bij jou thuis of op het werk ophalen. Je kunt ook zelf naar Scooterplan toe komen.

  Scooterplan is gevestigd aan de Vaartweg 11A, 4905 BK in Oosterhout. Je kunt ons voor vragen bereiken op het telefoonnummer 085 4865 715 of via e-mail op info@scooterplan.nl. Wij helpen je graag verder met het onderhoud en eventuele reparaties van je e-scooter.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.