Duurzame scooter leasen

Yes, je hebt de keuze gemaakt om een scooter aan te schaffen! Een goede keuze als je het ons vraagt. Maar wist je dat het veel beter is om een duurzame scooter aan te schaffen? Denk hierbij aan een elektrische scooter. Een elektrische scooter stoot veel minder CO2 uit, dit is beter voor de wereld, maar ook voor jouw omgeving. Benieuwd waarom een duurzame scooter leasen een goede keuze is? Lees dan vooral deze blog.

Waarom kiezen voor een duurzame scooter?

De afgelopen jaren is de verkoop van elektrische scooters flink gestegen. Niet heel gek als je het ons vraagt: een elektrische scooter is namelijk vele malen duurzamer en beter voor de wereld. De bekendste benzinescooter merken komen al met een elektrische uitvoering. Van alle nieuw gekochte scooters het afgelopen jaar is de helft elektrisch. Dit laat zien dat al veel mensen bereid zijn om ook hun steentje bij te dragen. Waar wacht jij als ondernemer nog op?

Duurzame scooters hebben de toekomst in handen en daar zijn wij van overtuigd. De regels voor benzinescooters worden aangescherpt en in de toekomst zullen we hoogstwaarschijnlijk nauwelijks tot geen benzinevoertuigen meer op de weg zien. Bereid je alvast voor, door te kiezen voor een elektrische scooter van de zaak.

Duurzame scooter: de voordelen

Wanneer je kiest voor een duurzame scooter leasen, kun je profiteren van vele voordelen. Als werknemer, werkgever, maar ook als zzp'er draag jij je steentje bij door te kiezen voor een elektrische scooter. Wellicht heb je op dit moment een leaseauto van de zaak. Maar overweeg eens om over te stappen op een leasescooter. Met een elektrische scooter beweeg jij je veel gemakkelijker door het verkeer, je hoeft vaak geen parkeergeld te betalen en hoeft ook niet uren te zoeken naar een parkeerplek in de drukke stad. Je parkeert jouw duurzame scooter gemakkelijk voor de deur.

Die oplopende benzineprijzen zijn ook een zorg voor later wanneer je kiest voor een elektrische scooter. Een elektrische scooter heeft namelijk geen benzine nodig. Een duurzame scooter rijdt op een accu, deze hoef je enkel op te laden en dan ben jij weer ready to go! Bij het uitzoeken van de ideale duurzame scooter is het belangrijk om op de actieradius te letten. De actieradius is het totaal aantal kilometer dat de elektrische scooter kan afleggen met een volle accu. Je wilt natuurlijk niet onderweg naar je werk met een lege accu komen te staan.

Het kiezen voor een duurzame scooter is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee en je omgeving. Een elektrische scooter is namelijk muisstil. Wanneer je ervoor kiest om een elektrische scooter te leasen zit je vast aan een leasecontract. Dit houdt in dat je in termijnen het aanschafbedrag terugbetaalt, maar dat je wel direct gebruikt kunt maken van de elektrische scooter. Zo rijd jij naar je werk en je klanten op een gloednieuwe scooter van onze mooie merken. Wil jij weten uit welke elektrische scooters je kunt kiezen, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Ze staan klaar om jou te helpen en samen op zoek te gaan naar de ideale duurzame scooter voor jou.

Duurzame scooter leasen via Scooterplan

Ben jij een werkgever, werknemer of een zzp'er? Dan kun je al in aanmerking komen voor het leasen van een duurzame scooter via Scooterplan. Scooterplan is een duurzame mobiliteitsoplossing voor jou. Scooterplan maakt het mogelijk om een elektrische scooter, van een A-merk, te leasen zonder dat je teveel betaalt. Jij en je werknemers kunnen direct gebruik maken van de elektrische scooters en betalen maandelijks een vast bedrag. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan én laat jij een groene voetafdruk op de wereld achter.

Wil jij je werkgever informeren naar een duurzame scooter? Vraag dan het informatiepakket aan! Stap nu over op een duurzame elektrische scooter en draag jouw steentje bij aan een betere wereld.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.