Een e-scooter leasen

Is het jouw droom om op een e-scooter naar je werk te gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Scooterplan maakt een e-scooter leasen mogelijk! Scooterplan is een duurzame mobiliteitsoplossing voor jou als werkgever, werknemer of zzp'er. Hoe vaak per week sta jij in de file onderweg naar je werk of naar een klant? Ben jij het ook zat dat je altijd erg lang moet zoeken naar een parkeerplek en daar ook nog eens de hoofdprijs voor moet betalen? In de meeste gevallen is een parkeerplek voor de deur vinden ook nog een lastige oplossing... 

Een e-scooter leasen is dan dé perfecte uitkomst voor jou! Als onderneming laat jij met een e-scooter leasen jouw groene voetafdruk af op de wereld. Jij als werkgever, werknemer of zzp'er rijdt een gloednieuwe e-scooter, maar tegen een vaste lage prijs. Een e-scooter leasen kan door middel van operational lease. Verplaats jezelf gemakkelijk van A naar B met een e-scooter leasen!  Vraag direct een informatiepakket aan. 

Waarom is een e-scooter leasen beter?

Als onderneming is een groene voetafdruk op de wereld achterlaten steeds belangrijker. Neem zo bijvoorbeeld de steden Amsterdam en Utrecht. In de binnenstad geldt hier een milieuzone, dit houdt in dat je hier niet meer met voertuigen mag komen die te veel uitlaatgassen uitstoten. Als werkgever, werknemer of zzp'er wil je toch niet het risico lopen dat je niet meer in de binnenstad mag rijden? Een e-scooter leasen is een duurzame investering omdat een elektrische scooter een lagere CO2-uitstoot heeft. 

Ook beschikt een e-scooter over minder bewegende onderdelen omdat er geen motor in de scooter zit. Tanken is daardoor ook verleden tijd. Is je e-scooter leeg? Laad jouw accu gemakkelijk op! Let bij het kiezen voor een lease e-scooter goed op de actieradius. Je wilt niet onderweg naar je werk met een lege accu komen te staan! Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen naar de perfecte e-scooter. Wil jij weten of een elektrische scooter leasen iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op of vraag het informatiepakket aan, we helpen je graag! 

Het investeren in een e-scooter kan een flinke uitgave zijn. Door te kiezen voor een e-scooter leasen betaal je maandelijks een vast laag bedrag. Zo hoef je niet in één keer een flinke investering te doen maar rijd jij wel op een gloednieuwe e-scooter via Scooterplan!
 

E-scooter leasen: welke merken zijn er?

Bij Scooterplan bieden wij jou een ruim assortiment e-scooters aan. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende merken: 


Welke e-scooter ga jij leasen via Scooterplan?
 

Wat is de beste elektrische scooter 2022?

Om erachter te komen wat de beste elektrische scooter voor jou is zullen we naar een aantal aspecten gaan kijken. Bijvoorbeeld hoe ver je iedere dag moet reizen. Maar om het jou wat gemakkelijker te maken heeft de ANWB een test uitgevoerd. De ANWB heeft gekeken naar de beste elektrische scooter van 2022. En weet je wat uit de test kwam? De Segway B110S is de beste elektrische scooter op het moment! Wil je nog meer goed nieuws? Bij Scooterplan kun je deze e-scooter leasen

Doe direct online een lease aanvraag. Wij beoordelen je aanvragen en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Wie weet bezorgen wij binnenkort, gratis een e-scooter bij jou thuis!
 
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.