Elektrische scooter zakelijk leasen via Scooterplan

Elektrische scooter leasen via Scooterplan

Ben jij een werkgever, werknemer of een zzp'er en wil jij een elektrische scooter leasen? Dan ben je bij Scooterplan aan het juiste adres! Scooterplan is een duurzame mobiliteitsoplossing voor jouw werknemers. Het aanschaffen van een elektrische scooter kan een flinke uitgave zijn. Door middel van operational lease maakt Scooterplan het mogelijk om toch een elektrische scooter te rijden, zonder teveel te betalen. Benieuwd wat de voordelen van een elektrische scooter leasen zijn en hoe je in aanmerking komt? Lees dan vooral deze blog!

Waarom een elektrische scooter leasen?

Je herkent het vast wel. Lange tijd rondrijden op zoek naar een parkeerplek én nog eens veel geld moeten betalen voor de parkeerplek. Is je leaseauto kapot? Dat wordt weer een flinke rekening bij de garage. 

Waarom stap je niet over op een elektrische scooter leasen? Bij het leasen van een elektrische scooter, hoef jij je hier al geen zorgen over te maken. Je kunt gemakkelijk van A naar B en niemand die je hoort. Een elektrische scooter is namelijk muisstil. Ook is een elektrische scooter een stuk beter dan benzine voertuigen. Een elektrische scooter stoot minder CO2 uit, waardoor jij als organisatie ook je steentje bijdraagt aan een beter milieu. Jouw werknemers, maar ook jijzelf, komen gemakkelijk van A naar B met een leasescooter van Scooterplan.

Hoe werkt een elektrische scooter leasen via Scooterplan?

Als eerste is het belangrijk om jouw werkgever of jezelf te verdiepen in operational lease. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je op de website van Scooterplan, jouw ideale elektrische scooter uitzoeken. Scooterplan is officiële dealer van A-merken. Dit betekent dat wij jou de beste service, maar ook de beste garantie kunnen bieden. Vervolgens bezorgen wij de elektrische scooters gratis bij jou thuis of het bedrijf af! Wist je dat de beste elektrische scooter van 2022 de Segway B110S is? Goed nieuws, want deze elektrische scooter kun je ook leasen bij Scooterplan!

Wat zijn de voordelen van een elektrische scooter leasen?

Een van de grootste voordelen van een elektrische scooter leasen, is dat jij als werkgever, werknemer of zzp'er jouw groene voetafdruk achterlaat. Daarnaast brengt een elektrische scooter leasen nog meer voordelen met zich mee, waaronder: 

  • Het rijden met een elektrische scooter is een stuk goedkoper. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om benzine prijzen. De benzine voor een elektrische scooter is de accu. Wanneer de accu leeg is wordt deze opgeladen. Hierna kun jij direct weer de weg op!
  • Uren zoeken naar een parkeerplaats in de drukke stad is er ook niet meer bij. Een elektrische scooter parkeer je vaak gemakkelijk voor de deur. In de meeste gevallen is het parkeren ook nog eens gratis. Bekijk maar eens hoeveel jij daarmee bespaart. 
Jij en je werknemers willen toch ook profiteren van al deze voordelen

Wil jij ook een elektrische scooter leasen? Informeer jouw werkgever of vraag als werknemer of zzp'er het informatiepakket onderaan op de homepage. Het informatiepakket bevat alles wat je moet weten voordat je kiest voor een elektrische scooter leasen via Scooterplan.

Heb je nog vragen of wil jij een elektrische scooter aanschaffen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van dé perfecte elektrische scooter. Rijd jij binnenkort van A naar B op een Super Soco, NIU of een van onze andere merken?
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.