In de snel evoluerende wereld van mobiliteit spelen elektrische scooters een steeds grotere rol. Ze vormen een milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief voor traditionele brandstof aangedreven scooters. Als je op zoek bent naar een elektrische scooter, dan is het je vast opgevallen dat er talloze merken en modellen beschikbaar zijn. In deze blog gaan we dieper in op enkele van de meest populaire elektrische scooter merken

  • NIU
  • Super Soco
  • Segway
  • Piaggio

En allemaal beschikbaar bij Scooterplan via operational lease voor werkgevers, werknemers en zzp’ers!

Bij Scooterplan.nl begrijpen we dat keuzemogelijkheden cruciaal zijn als het aankomt op elektrische scooters. Daarom hebben we zorgvuldig een selectie gemaakt van de beste merken en modellen om jou het allerbeste te bieden.

Elektrische scooters van het merk NIU

NIU is een vooraanstaand merk als het gaat om elektrische scooters. Ze zijn bekend om hun innovatieve technologieën en strakke designs. NIU scooters zijn uitgerust met geavanceerde batterijen en slimme connectiviteitsopties, waardoor je jouw scooter kunt volgen en bedienen via een handige smartphone-app. Het merk biedt een breed scala aan modellen, variërend van stijlvolle stadscooters tot krachtige elektrische motoren.

Elektrische scooters van het merk Super Soco

Super Soco is een merk dat de perfecte balans tussen stijl en prestatie biedt. Hun scooters zijn compact en wendbaar, wat ideaal is voor het drukke stadsverkeer. Super Soco heeft tevens diverse modellen voor langere afstanden. Het merk staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke ontwerpen en betaalbare prijzen.

Elektrische scooters van het merk Segway

Segway is wereldwijd een begrip als het gaat om innovatieve mobiliteitsoplossingen. Ze hebben hun expertise uitgebreid naar elektrische scooters en bieden modellen met indrukwekkende specificaties. Segway scooters worden vaak geleverd met krachtige motoren en grote batterijen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die langere ritten willen maken zonder tussentijds op te laden.

Elektrische scooters van het merk Piaggio

Piaggio, een gevestigde naam in de wereld van scooters, heeft ook elektrische scooters in hun assortiment. Ze combineren Italiaans design met elektrische aandrijving, wat resulteert in elegante en stijlvolle scooters. Piaggio elektrische scooters zijn vaak voorzien van geavanceerde technologieën en bieden een comfortabele rijervaring.

Elektrische scooters: Flexibele Operational Lease bij Scooterplan.nl!

Bij Scooterplan.nl bieden we niet alleen de beste elektrische scooter merken aan, maar we maken ze ook financieel toegankelijk via ons flexibele operational leaseprogramma. Werkgevers, werknemers en zzp'ers kunnen profiteren van onze aantrekkelijke leaseopties en genieten van duurzame mobiliteit zonder gedoe. Ontdek vandaag nog hoe je jouw droom elektrische scooter kunt leasen bij Scooterplan.nl!


Werkgever  Werknemer
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.