Ben je op zoek naar een duurzame mobiliteitoplossing? Wil je genieten van de vrijheid van scooter verhuur zonder je zorgen te maken over hoge kosten? Bij ScooterPlan bieden we een innovatieve en voordelige operational lease plan aan om te genieten van gloednieuwe e-scooters, zonder gedoe.

Vrijheid en milieubewustzijn met onze scooter verhuur

In een wereld waar mobiliteit steeds belangrijker wordt, is het vinden van duurzame en betaalbare oplossingen van essentieel belang. Scooters zijn al lang favoriet bij mensen die snel en efficiënt van A naar B willen reizen. Bij ScooterPlan begrijpen we deze behoefte en bieden we met onze scooter verhuur via operational lease een duurzame en betaalbare mobiliteitsoplossing. Wanneer je kiest voor onze operational lease, zal dit de mobiliteit van mensen verbeteren, de kosten laag houden en bijdragen aan een schonere omgeving.
 

Duurzame scooter verhuur

Duurzaamheid is tegenwoordig een van de meest besproken onderwerpen, en terecht. Bij ScooterPlan hebben we ons toegelegd op duurzame mobiliteit met onze scooter verhuur. Onze vloot bestaat uit gloednieuwe e-scooters die op elektriciteit werken. Dit betekent dat je kunt genieten van de vrijheid van onze operational lease, scooter verhuur  voor 36 maanden, zonder schadelijke uitstoot. Je draagt bij aan een schonere lucht en een groenere planeet, terwijl je nog steeds kunt profiteren van gemakkelijke en efficiënte verplaatsingen met onze scooter verhuur.


5 voordelen van een operational lease bij ScooterPlan

  1. Duurzaamheid: Onze operational lease plan biedt een milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing dankzij elektrische e-scooters, waardoor je bijdraagt aan een schonere planeet.
  2. Kostenbesparing: Je betaalt een vast maandelijks bedrag, waardoor scooter verhuur vaak voordeliger is dan het bezitten van een scooter met bijkomende kosten zoals onderhoud en verzekering.
  3. Gemak: Het reserveringsproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en je hebt geen gedoe met eigendomsverantwoordelijkheden.
  4. Veiligheid: ScooterPlan zorgt ervoor dat alle e-scooters regelmatig worden onderhouden en voorziet huurders van de nodige veiligheidsuitrusting en tips voor veilig rijden.
  5. Mobiliteit: Scooters stellen je in staat om snel door de stad te navigeren, files te vermijden en gemakkelijk parkeerplaatsen te vinden voor efficiënte verplaatsingen.


Veiligheid voorop

Bij ScooterPlan staat veiligheid altijd voorop. Onze e-scooters voor operational lease worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren.

Bovendien adviseren we al onze huurders de nodige veiligheidsuitrusting aan en bieden we tips voor veilig rijden. We willen dat je met vertrouwen op onze scooters stapt, wetende dat je in goede handen bent. Veiligheid is van groot belang binnen onze scooter verhuur service, omdat jouw welzijn op de weg onze hoogste prioriteit heeft.


Gloednieuwe e-scooters

Bij ScooterPlan geloven we in kwaliteit, vooral in scooter verhuur. Onze vloot bestaat uit gloednieuwe e-scooters van de hoogste kwaliteit voor onze operational lease. Waarom kiezen we voor gloednieuw? Omdat we willen dat onze klanten genieten van de nieuwste technologie en de beste prestaties bij scooter verhuur.

Met onze e-scooters ben je verzekerd van betrouwbaarheid, veiligheid en comfort tijdens je e-scooter ritten. Daarnaast zijn nieuwe e-scooters ook milieuvriendelijker en efficiënter, wat bijdraagt aan onze duurzaamheidsdoelen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gloednieuwe e-scooters van topmerken, waaronder:
  • Segway
  • Super Soco
  • NIU
  • Piaggio
 

Start jouw avontuur met ScooterPlan

Bij ScooterPlan staan we klaar om jouw mobiliteitsavontuur te starten. Of je nu door de stad wilt zoeven, milieubewust wilt reizen of gewoon de vrijheid op twee wielen wilt ervaren, wij zijn er om je te ondersteunen. Kies voor een duurzame en betaalbare operational lease van ScooterPlan!

Nieuwsgierig geworden? Stap in en ervaar de vrijheid van scooter verhuur bij ScooterPlan vandaag nog! Reserveer jouw e-scooter en rij de toekomst van mobiliteit tegemoet.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.