Piaggio elektrische scooter zakelijk leasen | Scooterplan

Piaggio elektrische scooter

Elektrische scooters zijn bijna niet meer weg te denken vandaag de dag. Sinds een aantal jaar neemt de populariteit van de elektrische scooters enorm toe en wij denken zelfs dat elektrische scooters in de toekomst de overhand gaan nemen. Schaf daarom snel jouw Piaggio elektrische scooter aan! Het aanschaffen van een Piaggio elektrische scooter hoeft geen enorme uitgave te zijn door Scooterplan. Scooterplan maakt het namelijk mogelijk om een elektrische scooter via de zaak te leasen. Eigenlijk is Scooterplan een andere versie van het fietsplan, maar dan een stukje beter. Met de e-bike is de afstand naar je werk wellicht wat te groot, met een Piaggio elektrische scooter hoeft dit niet zo te zijn.

Over Piaggio

We kunnen er bijna niet meer omheen, maar de grote bekende scootermerken hebben ook elektrische uitvoeringen. Piaggio is in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio. Op twintigjarige leeftijd begon hij zijn eigen bedrijf in Genua. In eerste instantie richtte Rinaldo zich op scheepsinterieur, later op het produceren van treinen, vliegtuigen, motorboten en scooters. Doordat Piaggio al heel wat jaren bestaat, beschikt het over een rijke historie. Door de jaren heen zijn er verschillende merken onder Piaggio komen te hangen, waaronder Vespa, Gilera, Puch en Ape. Het ziet ernaar uit, dat de benzinescooters in de toekomst niet meer op de weg te vinden zijn, stap daarom nu nog over op een Piaggio elektrische scooter en wel via jouw werkgever of jouw eigen bedrijf als je zzp'er bent.
 
Met een Piaggio elektrische scooter ben jij verzekerd van de beste kwaliteit elektrische scooter, want je kiest voor een betrouwbaar merk. Piaggio heeft al verschillende benzinescooters uitgebracht en deze technieken zijn dan ook zeker terug te vinden in de Piaggio elektrische scooter. De elektrische scooter heeft een ideale wegligging en opbergruimte waardoor je zeker weet dat je waar krijgt voor je geld. Piaggio blijft zich ontwikkelen om de beste kwaliteit en de meest hoogwaardige producten te leveren.

Assortiment Piaggio elektrische scooter

Een van de bekendste modellen is de Piaggio Zip. Sinds 1993 is het model al op de markt. Wil jij een Piaggio Zip leasen of ga je voor een elektrische variant? Wanneer je voor een elektrische Piaggio Zip scooter wilt gaan, is de Piaggio One dé ultieme elektrische scooter voor jou. De Piaggio One is een compacte maar stoere Piaggio elektrische scooter. Ook is de elektrische scooter voorzien van een aantal handige snufjes. Zo wordt er energie teruggewonnen wanneer je remt. Deze energie wordt terug in de accu gestopt, waardoor jij het maximaal aantal kilometers uit de accu haalt. Daarnaast heeft de Piaggio elektrische scooter een actieradius van 60 kilometer. Dit houdt in dat je met een volledig opgeladen accu 60 kilometer kan rijden. Het is erg belangrijk om te kijken naar de actieradius wanneer je een Piaggio elektrische scooter uit gaat kiezen. Je wilt niet het risico lopen dat je onderweg naar je werk of naar een klant met een lege accu komt te staan.
 

Voordelig rijden met een Piaggio elektrische scooter

Door te kiezen voor een Piaggio elektrische scooter, hoef je nooit meer te tanken. In plaats van benzine heeft jouw scooter namelijk een opgeladen accu nodig. Wanneer de accu leeg is kun je deze gemakkelijk opladen. Binnen 4 tot 6 uur is jouw accu weer volledig opgeladen en kun je weer veilig de weg op. Maar let wel goed op, omstanders zullen je namelijk niet horen aankomen in vergelijking met een benzinescooter. Een Piaggio elektrische scooter is namelijk muisstil. Hierdoor kun je ook gemakkelijk kletsen met degene achterop en genieten van omgevingsgeluiden. Doordat de Piaggio elektrische scooter geen benzine verbruikt draag jij ook je steentje bij aan een betere wereld. Je kunt jouw werkgever inlichten over alle voordelen van Scooterplan door middel van het informatiepakket. Maar je kunt deze natuurlijk ook zelf goed gebruiken als zzp’er..
 
Genoeg reden om te kiezen voor een Piaggio elektrische scooter!

Over Scooterplan

Als ondernemer wil jij investeren in jouw onderneming. Maar je irritaties lopen hoog op van files en parkeergeld. Dan is Scooterplan dé ideale oplossing voor jou. Scooterplan maakt het mogelijk om een Piaggio elektrische scooter te leasen of een van onze andere bekende merken. Via operational lease betaal je een vast maandbedrag en rijd je een splinternieuwe Piaggio One. Zo houd jij genoeg over om te blijven investeren in jouw onderneming, maar rijd jij of jouw personeel wel op een elektrische scooter naar je werk. Hierdoor heb je alle voordelen van een voertuig van de zaak, maar niet de nadelen dat de afstand niet te overbruggen is met de fiets. Maar als we dan toch één nadeel moeten noemen aan een elektrische scooter is het toch dat ze in aanschaf iets duurder zijn dan een benzinescooter. Maar dit probleem wordt opgelost doordat je het aanschafbedrag in termijnen terugbetaald.
 
Maak je niet meer druk over onderhoud en benzinekosten. Doordat een elektrische scooter beschikt over minder draaiende onderdelen, liggen de onderhoudskosten een heel stuk lager. En we bezorgen de elektrische scooters ook nog bij jou thuis of bij je bedrijf! Doe eenvoudig online jouw aanvraag en weet binnen één werkdag of je in aanmerking komt voor een Piaggio elektrische scooter via Scooterplan. Mocht je vragen hebben kun je gerust contact met ons opnemen, onze medewerkers staan klaar om jouw ideale elektrische scooter uit te zoeken. Draag bij aan een betere wereld met een Piaggio elektrische scooter.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.