Piaggio Zip leasen

Misschien wel een van de fijnste scooters die je kan kopen: de Piaggio Zip. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor het leasen van een Piaggio Zip? De Piaggio Zip is een kwalitatief goede scooter, vooral voor die prijs! Nooit meer last van files of uren zoeken naar een parkeerplek. Jij rijd gemakkelijk van je huis naar je werk op een Piaggio Zip lease scooter. Drukke straten zijn voor jou kinderspel, een Piaggio Zip is zeer wendbaar. Een Piaggio Zip leasen kan al voor een klein vast bedrag per maand, indien jij een werkgever, werknemer of zzp'er bent. Vraag het informatiepakket aan of neem gerust contact met ons op!

Piaggio Zip leasen: de voordelen

Wanneer je kiest voor een Piaggio Zip leasen via Scooterplan, profiteer je van vele voordelen. Wij sommen deze voordelen graag voor je op, namelijk:
  • Een Piaggio Zip leasen is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Een Piaggio Zip is een elektrische scooter, dit houdt in dat de scooter minder onderhoud nodig heeft, muisstil is en geen uitlaatgassen uitstoot. Ook is tanken verleden tijd. Jouw Piaggio Zip lease scooter kun je gemakkelijk opladen wanneer deze leeg is.
  • De Piaggio Zip is een compacte scooter met veel bergruimte. Onder het zadel is een ruim opbergvak, maar de scooter beschikt ook over een handschoenenkastje en een tassenhaak onder het stuur. Zo kun jij gemakkelijk al jouw bagage mee vervoeren.
  • Een elektrische scooter is jouw betrouwbare vervoermiddel. Je hoeft geen rekening te houden met files, het openbaar vervoer wat niet rijd of vertraging heeft of een benzine motor die niet start. Jouw elektrische scooter is altijd ready to go!
  • Wellicht is het jou ook al opgevallen, steeds meer steden richten zich op milieu eisen. Niet alle benzine voertuigen zijn overal meer toegestaan. Neem bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht. Jouw Piaggio Zip mag ook hier gewoon rijden!

De aanschafkosten van een Piaggio Zip liggen hoger dan een benzine scooter, daarom is het mogelijk om een Piaggio Zip te leasen. Zo betaal jij een vast bedrag per maand en ben je niet direct een flink geldbedrag kwijt.

Hoe werkt een Piaggio Zip leasen via Scooterplan?

Ben jij een werkgever, werknemer of zzp'er? Dan kom jij al in aanmerking voor een Piaggio Zip leasen via Scooterplan. Je kunt een Piaggio Zip leasen door middel van operational lease. Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag en rijd jij op een nieuwe Piaggio Zip. Jij hoeft je niet druk te maken over de onderhoud, reparatie en verzekering, dit zit allemaal bij het maandbedrag inbegrepen. 
Via de website van Scooterplan kies jij als werkgever, werknemer of zzp'er de ideale scooter uit die bij jou past. Let goed op de actieradius en hoe lang het duurt om de accu volledig op te laden. Is jouw werk wat verder weg? Kies dan een Piaggio Zip om te leasen met een grote actieradius. De actieradius is namelijk het totaal aantal kilometers dat gereden kan worden met de elektrische scooter wanneer de accu volledig opgeladen is. Je wilt onderweg naar je werk niet voor verrassingen komen te staan, dus zorg ervoor dat de actieradius voldoende is.

Maandelijks betaal jij een vast bedrag én rijd je op een Piaggio Zip lease scooter naar je werk, hoe goed wil je het hebben? Nooit meer eerder vertrekken om de file voor te zijn of die té hoge parkeerkosten. Jouw Piaggio Zip parkeer je vaak gemakkelijk recht voor de deur. Informeer direct jouw werkgever of jezelf naar een Piaggio Zip leasen. Wie weet bezorgen wij binnenkort gratis jouw elektrische scooter bij je af!
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.