Scooter operational lease

Klinkt met de scooter naar je werk gaan jou als muziek in de oren, maar wil je niet een flink pak geld neerleggen? Kies dan voor een scooter via operational lease bij Scooterplan. Scooterplan maakt het voor iedereen mogelijk om op een duurzame manier naar hun werk te gaan. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over de oplopende benzinekosten of de dure parkeerplekken in de steden. Je rijd gemakkelijk van A naar B op jouw elektrische scooter. Wil je meer weten over een scooter via operational lease? Lees dan vooral verder!

Wat is scooter operational lease?

Bij Scooterplan lease je een scooter zakelijk via operational lease. Operational lease kent twee vormen, namelijk: full operational lease en netto operational lease. Bij Scooterplan wordt enkel gebruik gemaakt van full operational lease. Een scooter operational leasen is ideaal wanneer je op een gloednieuwe elektrische scooter wilt rijden, zonder de lasten van onderhoud en verzekering.

De afschrijving, rente, onderhoud en verzekering zitten bij een scooter via operational lease inbegrepen. In de boekhouding wordt de elektrische scooter als een off-balance financiering aangemerkt. Dit houdt in dat zowel de elektrische scooter als de financiering niet op uw balans komen te staan. Een scooter via operational lease, heeft geen invloed op de solvabiliteit van uw bedrijf én is een duurzamere oplossing om naar het werk te komen. Waar wacht je nog op? Kies voor een e-scooter via operational lease bij Scooterplan.

Scooter operational leasen: de voordelen

Nu je weet wat een scooter operational lease inhoud, is het tijd om de voordelen te bespreken. Je profiteert namelijk van de volgende voordelen:

  • De scooter kosten per maand liggen erg laag. Afhankelijk van het type elektrische scooter dat je kiest zijn de kosten berekend. Doordat het een scooter operational lease is via je werk, liggen de scooter kosten per maand erg laag. De scooter kosten per maand zijn een stuk lager dan wanneer je een elektrische scooter koopt. Nu is een elektrische scooter over het algemeen al goedkoper dan een benzine motor. De aanschaf van een elektrische scooter ligt daarentegen wel hoger. Een elektrische scooter beschikt over een stuk minder onderdelen. Dit betekent automatisch ook minder onderdelen die stuk kunnen gaan. Ook is tanken verleden tijd. Je kunt jouw scooter operational lease gemakkelijk opladen.
  • Je komt gemakkelijk in aanmerking voor een scooter operational lease contract. Om in aanmerking te komen hebben wij een aantal spelregels opgesteld. Wanneer je aan deze regels voldoet, kan een A-merk elektrische scooter al van jou zijn! Zo moet je tussen de 18 en 73 jaar oud zijn, woonachtig in Nederland, beschikken over een Nederlandse betaalrekening, een regelmatig inkomen en geen negatieve BKR-registratie hebben.
  • Een elektrische scooter is beter voor de omgeving. Uitlaatgassen zijn verleden tijd met een elektrische scooter via operational lease.

Alles over een scooter leasen via operational lease bij Scooterplan

De oprichters van Scooterplan zitten al een aantal jaar in het scooter vak. We richten ons op innovatie en ontwikkeling en willen het voor iedereen mogelijk maken om op een elektrische scooter te rijden. Persoonlijke aandacht en de beste service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom leveren wij jouw scooter via operational lease geheel gratis bij jou thuis af, door heel Nederland.

Ben jij een werkgever, werknemer of zzp'er? Dan kom je al in aanmerking voor een scooter via operational lease! Voor het leasen van een elektrische scooter, moet je dan ook bij Scooterplan zijn! Informeer direct jouw werkgever of vul het contactformulier in.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.