Scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan

Wil jij graag een scooter van de zaak maar weet je niet hoe? Een scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan is gemakkelijk en snel! Bekijk online ons gehele assortiment elektrische scooters. Kies tussen de verschillende A-merken, waaronder: NIU, Super Soco, Piaggio en Segway hét perfecte model uit dat bij jou past. Gevonden? Geweldig! Informeer jouw werkgever over een scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan óf schaf de elektrische scooter direct aan als je een werkgever of zzp'er bent.

Laat een groene voetafdruk achter op de wereld, door te kiezen voor een elektrische scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan. Jouw medewerkers gaan gemakkelijk van A naar B zonder in de file te staan of hoge parkeerkosten te betalen. En het mooiste van alles is, dat een elektrische scooter veel beter is voor het milieu!

Meer weten over een scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan? Vul dan het contactformulier in!


Waarom een scooter zakelijk aanschaffen aantrekkelijk is binnen ondernemers

Wellicht komt het je heel bekend voor... Je staat weer eens in de zoveelste file onderweg naar je werk of die belangrijke klant. De afstand was niet erg ver, maar de auto pakken is toch gemakkelijk? Dit is verleden tijd! Door een scooter zakelijk aan te schaffen via Scooterplan, ben jij binnen no time van A naar B. Je staat nooit meer in de file, hebt geen vertraging door het OV, niet meer eeuwen zoeken naar een parkeerplek in die drukke stad én geen torenhoge parkeerkosten meer. Dit klinkt toch geweldig?

Maar ook wegens financiële redenen is een scooter zakelijk aanschaffen aantrekkelijk binnen de ondernemers. Een scooter heeft vrijwel nooit bijtelling en sommige kosten zijn aftrekbaar. Laat jouw personeel niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of een 'dure' leaseauto, maar ga voor het zakelijk aanschaffen van een scooter via operational lease bij Scooterplan.

Scooter zakelijk aanschaffen: de voordelen

Wist je dat een scooter leasen, zakelijk verschillende voordelen met zich meebrengt voor jou als werkgever, werknemer of zzp'er? Wij zetten al deze voordelen graag voor je op een rijtje! Je profiteert namelijk van:

  • Een groot voordeel is dat je niet in één keer een hele hoop geld hoeft uit te geven. Wanneer je kiest voor een scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan gaat dit via operational lease. Hierdoor betaal je maandelijks een vast bedrag en kun je direct gebruik maken van jouw elektrische scooter.
  • Daarnaast is een elektrische scooter veel beter voor het milieu, is het muisstil én heeft het weinig onderhoud nodig. Een elektrische scooter beschikt over minder bewegende onderdelen, hierdoor is de kans kleiner dat er een onderdeel stuk gaat.
  • We bieden een ruim assortiment aan. Hierdoor zit er altijd wel een elektrische scooter bij die bij jou past! Bekijk ons volledige assortiment voor alle elektrische scooters.

Kies dé perfecte elektrische scooter die bij jou past. Het is belangrijk bij het uitzoeken van een elektrische scooter dat je kijkt naar de actieradius. De actieradius is de totale afstand die jouw elektrische scooter kan rijden wanneer de accu volledig opgeladen is. Zorg ervoor dat jouw actieradius niet minder is dan de afstand naar je werk, anders kom je onderweg met een lege scooter te staan.

Wil je meer weten over ons assortiment elektrische scooters of wil je tips bij het uitzoeken van de ideale scooter? Neem gerust contact met ons op! Onze collega's helpen je graag! Wie weet bezorgen wij binnenkort, geheel gratis in heel Nederland, een elektrische scooter bij jou!

Scooter zakelijk aanschaffen: verschillende lease opties

Een scooter zakelijk aanschaffen via Scooterplan gaat door middel van een financiering. Je leaset een scooter via operational lease bij Scooterplan, we leggen het je graag uit!

Operational lease

Maak gebruik van een elektrische scooter zonder er direct veel geld voor neer te leggen. Bij operational lease wordt de elektrische scooter gezien als een vorm van huur. Hierdoor komt de scooter niet op je balans en wanneer er iets met de scooter is wordt dat door ons geregeld. Wanneer de looptijd van 36 maanden om is, lever je de scooter weer in. Daarnaast is er ook de mogelijkheid, om de scooter tegen een aantrekkelijk bedrag over te nemen.

Lees meer over Operational Lease.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.