Als het aankomt op vervoer binnen de stad, zijn elektrische scooters onmiskenbaar de voorlopers. Segway, al bekend om haar vernieuwende aanpak, heeft met de E125S Black Edition de toekomst van stedelijk vervoer gedefinieerd.

Unieke kenmerken van de Segway E125S Black Edition

De matzwarte afwerking van de Segway E125S Black Edition vormt onmiddellijk een visueel spektakel. Daarnaast zorgen de zwarte details - van de spiegels tot aan de voetsteunen - voor een strak en hedendaags uiterlijk. Deze scooter belichaamt een fusie van esthetiek en technische innovatie.

De prestaties en innovatie van de Segway E125S Black Edition

Een verbluffende actieradius van 140 km maakt deze scooter geschikt voor zowel de korte ritjes in de stad, als de langere tochten. Dankzij de RideyGo! technologie kun je de scooter starten zonder onnodig te rommelen met sleutels of je smartphone. Een innovatieve zitsensor verhoogt de beveiliging: starten kan niet zonder dat je daadwerkelijk op de scooter zit.

Duurzaamheid en constructie met de Segway E125S Black Edition

Naast de indrukwekkende prestaties, is de Segway E125S Black Edition ook buitengewoon degelijk geconstrueerd. Hollands regenweer? De scooter trotseert het met gemak dankzij de uitstekende waterbestendigheid. En met de uitneembare LithiumION batterij is opladen nooit een probleem, waar je ook bent.

Belangrijkste voordelen van de Segway E125S Black Edition overzichtelijk op een rij

  • Bereik tot 140 km.
  • Geavanceerde functies met connectiviteit voor je smartphone.
  • Ruime opbergruimte van 27 liter, geschikt voor twee helmen.
  • Ideaal voor de gemiddelde Nederlander en comfortabel voor twee personen.
  • Hedendaags LED-verlichtingssysteem.

De Segway E125S Black Edition leasen via Scooterplan: Geniet van stijl zonder de directe kosten

Droom je van de Segway E125S Black Edition, maar ben je niet bereid of in staat om direct het volledige bedrag op te hoesten? Scooterplan komt met het antwoord: een aantrekkelijk leasevoorstel.

Scooterplan snapt dat een eenmalige aankoop een flinke hap uit je budget kan zijn. Daarom introduceren we de mogelijkheid voor een operational lease. Zo kun je als werkgever, werknemer of zelfstandige, al genieten van de Segway E125S Black Edition voor slechts €199,35 per maand.

Waarom de segway Black Edition leasen bij Scooterplan?

  • Flexibiliteit: Spreid de kosten en behoud financiële ademruimte voor andere uitgaven.
  • Overzichtelijkheid: Duidelijke maandelijkse kosten geven financiële helderheid.
  • Toegankelijkheid: De drempel voor topkwaliteit, zoals de Segway E125S Black Edition, wordt aanzienlijk verlaagd.
  • Onderhoud: Onderhoudskosten zijn inbegrepen in een operational lease.

Zie jij jezelf al elektrisch, duurzaam en stijlvol naar je afspraken rijden? Bezoek dan onze showroom, test de Segway E125S Black Edition zelf en ontdek de leaseopties die Scooterplan biedt!

Probeer de Segway Black Edition zelf uit!

Nieuwsgierig naar deze revolutionaire scooter? Beleef het zelf! Kom naar onze showroom, raadpleeg Scooterplan.nl, of boek direct een proefrit. Ontdek waarom de Segway E125S Black Edition de volgende stap is in stedelijke vervoering!
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.