Segway elektrische scooter leasen | Scooterplan | Blog

Segway elektrische scooter leasen

Je kent het vast wel, je bent onderweg naar je werk en komt weer in de zoveelste file terecht. Ben je eindelijk bij je werk, zijn alle parkeerplekken bezet en moet je nog een heel stuk naar je werk lopen. En dan nog die benzineprijzen die alleen maar stijgen. Stap over op een Segway elektrische scooter! Via jouw werkgever of via jouw bedrijf als je zzp'er bent, kun jij gemakkelijk een Segway elektrische scooter leasen. Zo draag jij je steentje bij aan een groene voetafdruk, maar het scheelt je ook veel tijd, geld en ergernissen op de weg.

Over Segway

Dean Kamen is de uitvinder van Segway. Segway komt van het woord segue, dat staat voor: een vlotte overgang van de ene staat naar de andere. Segway laat mensen duurzaam bewegen en het wordt voor voetgangers mogelijk gemaakt om zich verder voort te bewegen. In 1999 is Segway marktleider in innovatie van het persoonlijke vervoer. Dit is zeker terug te zien in de Segway elektrische scooters. Door de jaren heen worden verschillende modellen geproduceerd met verschillende technieken.
 

Segway elektrische scooter: ons assortiment

De Segway elektrische scooters zijn niet alleen van een goede kwaliteit, maar hebben ook nog eens een mooi design. Zo heb je de Segway E110SE eScooter en de Segway E125S eScooter. Qua uiterlijk lijken ze veel op elkaar. Ze hebben een strak design en zijn mooi afgewerkt met zwarte of bruine details. Het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies de kleur die bij jou past. Het grootste verschil is daarentegen, dat de Segway E125S e-scooter een actieradius heeft van maar liefst 140 kilometer. We horen je denken: wat is een actieradius? Een actieradius is het totale aantal kilometer dat je kan afleggen met een volle accu. Wanneer jij lange afstanden moet afleggen om op je werk te komen, is het dan ook erg verstandig om te kiezen voor een Segway elektrische scooter met een groot actieradius. Zo ben je ervan verzekerd dat je onderweg niet stil komt te staan.
 
De Segway elektrische scooters hebben een AHRS ingebouwd. Dit is een systeem dat jouw elektrische scooter beschermt tegen diefstal. Zo hoef jij je geen zorgen maken wanneer je jouw elektrische scooter parkeert. Wel raden we je altijd aan om een extra slot te kopen ter beveiliging. Wist je dat er zelfs een mobiele app is waarmee jij jouw Segway elektrische scooter kan vergrendelen en ontgrendelen? Ontdek alle handige functies in de app!

De voordelen van een Segway elektrische scooter

Ben jij benieuwd van welke voordelen je kan profiteren bij de aanschaf van een Segway elektrische scooter? Denk bijvoorbeeld aan al die uren in de file of het zoeken naar een parkeerplek. Met een elektrische scooter heb je geen file meer en parkeer jij makkelijk voor de deur. Daarnaast is het ook een stuk beter voor het milieu. Een Segway elektrische scooter is muisstil en stoot geen uitlaatgassen uit. De kwaliteit is er daarentegen zeker niet op achteruit gegaan. Met de technieken van tegenwoordig en de populariteit zijn elektrische scooters niet meer uit het verkeer weg te slaan. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je veilig de weg op kan richting je werk!
 
Door een Segway elektrische scooter te leasen in plaats van te kopen, ben je niet direct een heleboel geld kwijt. Informeer jouw werkgever over Scooterplan of schaf zelf een elektrische scooter aan als zzp'er. Vind jij het ook zo vervelend dat de benzineprijzen stijgen? Met een elektrische scooter hoef jij je geen zorgen meer te maken over de benzineprijzen. In plaats van dat je tankt, laad je jouw accu op. En zeg nou zelf, de energiekosten liggen een heel stuk lager dan de benzinekosten. Dit gaat jou en je bedrijf een hoop geld besparen!
 
Naast het flinke aantal voordelen dat een Segway elektrische scooter met zich meebrengt, is er ook een nadeel. Een nadeel is dat een Segway scooter kopen een relatief dure uitgave is. Wij begrijpen dat niet iedereen het zich kan permitteren om zo'n flinke uitgave te doen. Daarom biedt Scooterplan de perfecte oplossing, namelijk een Segway elektrische scooter leasen op de zaak.

Over Scooterplan

Wil jij geen last meer hebben van files of het zoeken naar een parkeerplek? Kies dan voor een Segway elektrische scooter leasen via Scooterplan. Scooterplan maakt het mogelijk om zakelijk een Segway elektrische scooter te rijden. Dit doe je via jouw werkgever, maar kan natuurlijk ook als je zzp'er bent. Met een elektrische scooter ben je een stuk sneller dan een e-bike en zijn langere afstanden voor jou geen probleem. Kies voor een duurzaam vervoersmiddel naar jouw werk: een Segway elektrische scooter.
 
Binnen één werkdag, weet jij of je in aanmerking komt voor een Segway elektrische scooter. Je hoeft alleen maar online een aanvraag in te dienen en dan zal deze beoordeeld worden. We vereisen we vrijwel geen moeilijke stukken. Hierdoor is een aanvraag zo gedaan. Doe nu jouw aanvraag via onze website.
 
Wij bezorgen de elektrische scooter gratis bij jou thuis of op de zaak! Heb je een Segway scooter in Rotterdam nodig, Amsterdam, Eindhoven of Maastricht? Voor ons is het geen probleem om een Segway elektrische scooter bij jou af te leveren. Wil je meer weten over Scooterplan of onze elektrische scooters? Neem gerust contact met ons op en dan staan onze medewerkers klaar om jou te helpen! Zien we jou binnenkort naar je werk rijden op een Segway elektrische scooter?
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.