Super Soco elektrische scooter

Het aanschaffen van een elektrische scooter is wellicht niet voor iedereen weggelegd, omdat het een flink geldbedrag met zich mee kan brengen. Niet getreurd, met Scooterplan kun jij een Super Soco elektrische scooter aanschaffen via jouw werk!

Ben jij een werkgever, werknemer of zzp'er? Dan kom je in aanmerking voor Scooterplan! Door middel van operational lease wordt het mogelijk gemaakt om een Super Soco elektrische scooter te rijden. Zo rijd je een voertuig van het werk, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu.

Over Super Soco

Super Soco heet van oorsprong VmotoSoco. Super Soco produceert wereldwijd enkel 100% elektrische scooters. In samenwerking met Bosch zijn een aantal gave elektrische motoren ontwikkeld die jou veel rijplezier, een veilige rit en nieuwe technologieën biedt. Jaarlijks worden er ongeveer 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd door Super Soco. Super Soco staat bekend om haar hoogwaardige elektrische scooters die perfect zijn voor de Europese markt. Scooterplan is een officiële dealer van Super Soco. Dit houdt in dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en de beste garantie wanneer je een Super Soco elektrische scooter aanschaft via Scooterplan.
 

Super Soco elektrische scooter: de modellen

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar merk met een ruim assortiment, dan zit je bij een Super Soco elektrische scooter zeker goed. Wil je een stoere Super Soco elektrische scooter of een strakker design? Je vindt Super Soco in veel verschillende kleuren en modellen bij Scooterplan!
 
Super Soco heeft zelfs een aantal modellen die lijken op echte motoren. Deze scooters gaan dan ook 45km/u en beschikken over een geel kenteken. Dit houdt in Nederland in dat je een helm moet dragen. Maar dit betekent ook dat jij nog sneller op je werk bent. De Super Soco elektrische scooter is voorzien van een Bosch motor. De motoren van Bosch zijn een van de beste motoren die je kunt krijgen. De motoren zijn snel opgeladen en hebben een lange levensduur. Mocht je korte afstanden voor je werk af moeten leggen, is de Super Soco Cu Mini ideaal. Dit model heeft een actieradius van 40 kilometer, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de accu is volledig opgeladen in minder dan 4 uur.
 
Alle Super Soco elektrische scooters beschikken over een USB-aansluiting, zijn keyless en hebben een krachtige remschijf voor en achter, waardoor je veilig over de weg kan rijden. Ook zijn ze volledig elektrisch zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de stijgende benzineprijzen. Je laadt jouw accu gemakkelijk op en kunt zo weer de weg op. Voor welk model van Super Soco ga jij?

Wat zijn de voordelen van een Super Soco elektrische scooter?

Om te beginnen is een Super Soco elektrische scooter een stuk beter voor het milieu doorgaat je geen uitlaatgassen uitstoot. Hoogstwaarschijnlijk zal je in de toekomst, ook geen benzine scooters meer op de weg zien, omdat elektrische scooters een stuk beter zijn voor de ecologische voetafdruk. Daarnaast bevat een Super Soco elektrische scooter een stuk minder onderdelen. Hierdoor heb je minder onderhoudskosten, maar ben je ook minder geld kwijt aan benzine. Jouw elektrische scooter laad je gemakkelijk op via de accu.
 
Het lijkt misschien een droom: geen files en niet meer eindeloos zoeken naar een parkeerplek, maar met een Super Soco elektrische scooter kan deze droom werkelijkheid worden. Met een elektrische scooter rijd jij gemakkelijk door het verkeer en de stad. Ook parkeer je gemakkelijk voor de deur, zonder dat je een bekeuring riskeert. Ben jij al overtuigd om te kiezen voor een Super Soco elektrische scooter?

Waarom moet ik kiezen voor een Super Soco elektrische scooter via Scooterplan?

Waarom niet? Het rijden van een Super Soco elektrische scooter brengt vele voordelen met zich mee, maar het is extra voordelig via Scooterplan. Wij begrijpen dat het aanschaffen van een elektrische scooter een flinke uitgave kan zijn. Vaak is een elektrische scooter namelijk duurder in aanschaf dan een benzine scooter. Via Scooterplan kun jij een Super Soco elektrische scooter rijden, zonder teveel te betalen.

Via operational lease betaal jij een maandbedrag en rijd op een gloednieuwe Super Soco e-scooter. Dit alles regel je gemakkelijk via jouw werkgever of jouw bedrijf als je ZZP'er bent. Stuur het informatiepakket door naar jouw werkgever of dien online een aanvraag in. Je hoeft vrijwel geen moeilijke stukken te leveren. We laten je zo snel mogelijk weten of je in aanmerking komt en dan is het alleen nog een kwestie van jouw Super Soco elektrische scooter thuis af te leveren. En ja, het afleveren doen we ook geheel gratis.
 
Waar wacht je nog op? Informeer jouw werkgever of doe online een aanvraag. Mocht je vragen hebben over operational lease, een bepaald type elektrische scooter of over Scooterplan mag je uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers zijn expert op het gebied van elektrische scooters en staan je graag te woord.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.