Super Soco scooter

Wil jij overstappen naar een elektrische scooter? Een uitstekende keuze als je het ons vraagt! Heb je al eens gekeken naar een Super Soco scooter? Super Soco biedt een ruim assortiment elektrische scooters aan van de beste kwaliteit, voor de juiste prijs. Dus ben jij een werkgever, werknemer of een zzp'er? Dan kom je al in aanmerking voor een Super Soco scooter!

De geschiedenis van de Super Soco scooter

Een Super Soco scooter valt onder Vmoto Soco Limited. Vmoto Soco Limited produceert en distribueert wereldwijd in elektrische scooters. De specialisatie zit in elektrische tweewielers van uitstekende kwaliteit. De Super Soco scooter wordt geproduceerd in hun eigen fabriek, van ruim 30.000 m2 in Nanjing, China. Jaarlijks worden hier 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd. Een Super Soco scooter is een elektrische scooter met een mooi design en de laatste technische snufjes. Wordt jouw nieuwe scooter, een van de 300.000 scooters die geproduceerd wordt?

Sinds 2020 worden Super Soco scooters naar Nederland geïmporteerd. Super Soco biedt een ruim aanbod aan verschillende modellen. Welke Super Soco scooter is jouw favoriet?

Scooterplan is een van de officiële dealers van Super Soco. Doordat wij een officiële dealer zijn kunnen wij jou de beste service en het beste onderhoud leveren. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Schaf snel jouw Super Soco scooter aan!

Super Soco scooter leasen

Hoe het werkt? Vraag het informatiepakket aan of dien direct online een lease aanvraag in. Wij beoordelen jouw aanvraag, want er zijn zeker een aantal eisen waar jij aan moet voldoen om een Super Soco scooter te leasen. Zo moet je 18 jaar of ouder zijn, beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonplaats, geen negatieve BKR registratie hebben én natuurlijk beschikken over een geldig rijbewijs. Wanneer wij jouw lease aanvraag goedkeuren komen wij de Super Soco scooter geheel gratis bij jou thuis afleveren, waar dan ook in Nederland!
Wanneer je een Super Soco scooter gaat leasen, lease je via operational lease. We vertellen je graag meer over operational lease.

De voordelen van een Super Soco scooter

Benieuwd van welke voordelen jij als werkgever, werknemer of zzp'er kan profiteren met een Super Soco scooter? Wij sommen ze graag voor je op, namelijk:

  • Een Super Soco scooter is een elektrische scooter. Dit houdt in dat het een heel stuk beter is voor het milieu. Zo stoot een Super Soco scooter geen uitlaatgassen uit en is hij muisstil.
  • Je hoeft nooit meer te tanken! Jouw Super Soco scooter rijdt op een accu en niet op benzine. Wanneer je accu leeg is zal deze opgeladen moeten worden. Scheelt weer een hoop geld! Een elektrische scooter Super Soco is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! 
  • Uren in de file staan of zoeken naar een parkeerplek is verleden tijd. Jouw Super Soco scooter brengt jou veilig van A naar B. Door de prettige ligging op de weg kun jij jezelf goed door het verkeer voortbewegen. De scooter parkeer je vaak gemakkelijk voor de deur en nog gratis ook.
  • Je rijd een gloednieuwe Super Soco scooter, zonder teveel te betalen. Wij begrijpen het dat het niet voor iedereen weggelegd is om direct een flink bedrag neer te leggen voor een nieuwe Super Soco scooter. Door een scooter te leasen kun jij wel direct op een gloednieuwe scooter rijden, maar betaal je niet in één keer een flink bedrag. Maandelijks betaal je een laag bedrag om je scooter af te lossen. Is het volledige bedrag afgelost? Dan is de Super Soco scooter in de meeste gevallen volledig van jou!

Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op indien je vragen hebt over de Super Soco scooters.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.