Voordelen elektrische scooter leasen via Scooterplan | Blog

Voordelen van een elektrische scooter leasen via Scooterplan

Het aanschaffen van een elektrische scooter is natuurlijk een hele goede keuze, maar waarom eigenlijk? Van welke voordelen kun jij als werkgever, werknemer of zzp'er profiteren bij het aanschaffen van een elektrische scooter? In deze blog gaan wij jou alles vertellen over de voordelen elektrische scooter leasen via Scooterplan. Wil je meer weten over Scooterplan of zelf een elektrische scooter via ons aanschaffen? Vraag het informatiepakket aan!

Het is een duurzame mobiliteitsoplossing

Een van de voordelen elektrische scooter leasen, is dat het een duurzame oplossing is. Je kent het vast wel, de oplopende parkeerkosten, het vinden van een parkeerplek en de eindeloze files. Laat jouw werkdag soepel verlopen, door te profiteren van de voordelen elektrische scooter. Met een elektrische scooter heb je geen last van files, je parkeert gemakkelijk voor de deur en vaak is dit nog gratis ook. Ook zijn elektrische scooters een stuk milieubewuster dankzij de lagere CO2-uitstoot. Zo draag jij ook nog eens je steentje bij aan een mooiere en vooral ook duurzamere wereld.

Voordelen elektrische scooter: Betaal een vast bedrag per maand

Het aanschaffen van een elektrische scooter is niet goedkoop, vooral niet in vergelijking met benzinescooters. Een groot voordeel bij het leasen van een elektrische scooter is dat jij of je werkgever niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Door operational lease wordt het mogelijk gemaakt om een elektrische scooter van de zaak te leasen. Hierdoor betaal je maandelijks een vast bedrag. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan, maar ben je ook niet in één klap een flink geldbedrag kwijt. Erg voordelig voor jou als werkgever of zzp'er, dat geld kun jij namelijk goed gebruiken om te investeren in jouw onderneming.
 

Waar je aan moet denken bij het onderhoud elektrische scooter

Wellicht heb je zelf al eens een benzinescooter in je bezit gehad en weet je daarom ook dat onderhoud heel belangrijk is. Wanneer een benzinescooter ongeveer 1000 kilometer heeft gereden staat de eerste onderhoudsbeurt op de planning. Hierna volgen nog vele onderhoudsbeurten en tussentijds gaan er regelmatig onderdelen kapot. De voordelen van een elektrische scooter zitten ook in het onderhoud van de scooter. Zo beschikt een elektrische scooter over minder bewegende onderdelen, wat resulteert in minder onderhoud én minder onderdelen die kapot kunnen gaan. Ook heb je geen last meer van startproblemen, jouw elektrische scooter is altijd ready to go wanneer de accu opgeladen is.
 

Wat is de beste elektrische scooter 2022?

Welke elektrische scooter het beste bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de actieradius van de elektrische scooter en de oplaadtijd. Om jou een handje te helpen heeft de ANWB een test uitgevoerd om erachter te komen wat de beste elektrische scooter 2022 is. Uit de test is gekomen dat de Segway B110S de winnaar is, hiermee is dit model dan ook de beste elektrische scooter van 2022. En weet je wat nou het leukste aan dit nieuws is? Bij Scooterplan bieden wij dit model ook aan! Onze medewerkers hebben alle kennis in huis met betrekking tot elektrische scooters om jou te helpen. Geef gerust jouw wensen door, dan kijken we samen naar de beste elektrische scooter voor jou.

Wil jij ook profiteren van alle voordelen van een elektrische scooter? Waar wacht je nog op? Informeer jouw werkgever of vraag een informatiepakket voor jezelf aan. Wie weet zien we binnenkort jou, op een van onze elektrische scooters naar je werk of klanten rijden.
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.