Ben jij een werkgever, werknemer of zzp'er die overweegt om een elektrische scooter te leasen? Dan ben je bij Scooterplan aan het juiste adres. In dit blogartikel leggen we uit wat operational lease zakelijk inhoudt en hoe het jou vele voordelen kan bieden.

Operational lease zakelijk: Een heldere uitleg

Operational lease zakelijk, ook wel bekend als operationeel leasen, is een populaire vorm van leasing in de zakenwereld. Maar wat houdt het precies in?

Bij operational lease zakelijk gaat het om een constructie waarbij jij als klant een elektrische scooter 'huurt' voor een vastgestelde periode tegen een overeengekomen maandtarief. Je geniet van alle voordelen van het hebben van een scooter zonder daadwerkelijk de eigenaar te zijn. Dit betekent dat je niet te maken krijgt met zaken als waardevermindering of verkooprisico's.

Stel het je voor als een soort langetermijnverhuur. Tijdens de leaseperiode betaal je maandelijks een vast bedrag, waarmee je niet alleen de scooter 'huurt', maar ook profiteert van bijkomende services. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties en verzekering, wat het leasen via Scooterplan nog aantrekkelijker maakt.

Aan het einde van de leaseperiode heb je meerdere opties. Je kunt ervoor kiezen om de scooter weer in te leveren bij Scooterplan, een nieuw leasecontract aan te gaan voor een nieuw model, of de scooter over te kopen tegen een restwaarde.

Operational lease zakelijk is dus een uiterst flexibele, zorgeloze en financieel aantrekkelijke manier om gebruik te maken van een elektrische scooter, zonder de lasten van volledig eigendom.

Wat zijn de voordelen van operational lease via Scooterplan?

 • Zorgeloos rijden: Met operational lease zakelijk ben je verzekerd van een vast maandelijks bedrag waarin alles is inbegrepen: onderhoud, reparaties en zelfs de verzekering. Geen onverwachte kosten, gewoon zorgeloos rijden.
 • Flexibiliteit: Aan het einde van de leaseperiode kun je besluiten om de scooter in te leveren, een nieuwe scooter te leasen of eventueel de huidige scooter over te nemen.
 • Duurzaamheid: Onze elektrische scooters zijn milieuvriendelijk, wat perfect past bij een duurzame bedrijfsvoering.

Voor wie is operational lease zakelijk geschikt?

Of je nu een groot bedrijf runt, zelfstandig ondernemer bent of gewoon als werknemer op zoek bent naar een betrouwbaar vervoersmiddel voor woon-werkverkeer, operational lease zakelijk via Scooterplan biedt uitkomst. Het is dé manier om te profiteren van moderne, betrouwbare en duurzame scooters zonder de zorgen van eigendom.

Hoe werkt het proces?

Het proces is eenvoudig en transparant:
 1. Kies jouw favoriete elektrische scooter uit ons assortiment.
 2. Bepaal de gewenste looptijd voor jouw operational lease zakelijk.
 3. Na goedkeuring van jouw aanvraag ontvang je de scooter en kun je genieten van zorgeloos rijden.
 4. Aan het einde van de leaseperiode lever je de scooter weer bij Scooterplan in, of besluit tot een andere regeling.

Operational lease zakelijk is dus een ideale manier om als werkgever, werknemer of zzp'er te profiteren van een elektrische scooter zonder alle zorgen die bij aankoop komen kijken. Benieuwd geworden naar onze scooters en de mogelijkheden van operational lease zakelijk? Bekijk hier onze e-scooters.

Waarom kiezen voor Scooterplan voor jouw operational lease zakelijk?

 • Betrouwbaarheid: Bij Scooterplan staan we voor kwaliteit. Onze elektrische scooters worden geselecteerd op betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestatie. Door te kiezen voor operational lease zakelijk bij ons, ben je verzekerd van een topklasse e-scooter.
 • Klantenservice: Onze klantenservice staat altijd voor jou klaar. Heb je vragen over jouw leasecontract, onderhoud of een andere vraag gerelateerd aan operational lease zakelijk? Wij helpen jou graag verder.
 • Transparantie: Geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Bij Scooterplan zijn we helder over de voorwaarden en kosten van operational lease zakelijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.
 • Duurzaamheid: Als onderdeel van ons streven naar een groenere toekomst, bieden we uitsluitend elektrische scooters aan. Door te kiezen voor Scooterplan draag jij niet alleen bij aan een vermindering van CO2-uitstoot, maar rijdt je ook nog eens op een stijlvolle, moderne scooter.

Dus, overweeg jij een e-scooter te leasen via operational lease zakelijk? Maak dan de slimme keuze en ga voor Scooterplan. We zorgen ervoor dat je snel, veilig en duurzaam de weg op kunt! Kies de gewenste e-scooter en vraag vandaag nog een offerte aan!
Alternate Text
Benieuwd naar
onze e-scooters
Bekijk alle e-scooters

Ik wil graag meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter als werkgever.Scooterplan zal jouw gegevens veilig opslaan en niet delen met derden. We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen en om je op de hoogte te houden rondom scooterlease. Je kunt je elk moment afmelden voor deze berichten.

Een moment geduld aub..

Vertel mij meer over Scooterplan!

Scooterplan is het plan om een e-scooter te leasen voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen. Vraag hieronder informatie aan.